Houtlook tegels voor een unieke uitstraling

Met onze houtlook vloertegels creëer je een heerlijk warme uitstraling in je gehele woonruimte. De houtlook plavuizen hebben stuk voor stuk een uniek patroon, wat voor een verbluffend resultaat zorgt. Het belangrijkste is dat deze tegels met houtlook niet van echt te onderscheiden zijn, waardoor iedereen zal denken dat jij een echte houten vloer in huis hebt liggen. Daarnaast kunnen deze vloertegels met houtlook niet alleen in de woonkamer gelegd worden, ze misstaan ook zeker niet in slaapkamers en badkamers!

Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het onderhoud van je vloer met een keramisch parket. Denk niet meer aan schuren en lakken; met een dweil of stofdoek krijg je deze unieke vloer makkelijk schoon. Keramisch parket houdt namelijk geen water vast waardoor het ook nog eens perfect is voor in de badkamer, het toilet of de keuken.

keramisch parket berkel enschot

Erg mooie vloer, duidelijke afspraken, vriendelijke en ongedwongen hulp. Top service!

Dhr. van Stunten

Mooie tegels, goede prijs-kwaliteitverhouding en service is top!!

Mevr. van der Linden

Superzaak voor de meest trendy tegels!

Mevr. Steenland

Hele mooie collectie en geweldige service. Gisteren weer aan den lijve ondervonden. Echt naar toe gaan als je op zoek bent naar een mooie vloer en goed geholpen wilt worden.

Mevr. van Doorn, Tilburg

Waarom houtlook tegels kopen bij Tegelfloor?

Waarom zou je naar Tegelfloor gaan om een keramisch parket te kopen? Dat is heel simpel. Bij ons ben je namelijk verzekerd van de beste kwaliteit tegels met houtlook en heb je keuze uit een zeer ruim aanbod. Kom eens kijken in onze showroom en laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden. Je kunt een afspraak maken of gewoon even langskomen. De koffie staat voor je klaar.