Keramisch parket info

U houdt van de warme uitstraling van parket, maar kiest ook graag voor vloerverwarming en een makkelijk te onderhouden vloer? Dan is keramisch parket iets voor u! U hoeft niet meer te schuren en te lakken: sopje erover en klaar. Met keramisch parket combineert u de looks van een houten vloer met de voordelen van een tegel: duurzaam en sfeervol.

Keramisch park_natuurlijke houtkleur_Xander_19.jpg

Bij Tegelfloor vindt u kwalitatief hoogstaand keramisch parket in verschillende maten en kleuren, altijd voor een eerlijke en scherpe prijs.

Net echt hout

Bijna iedere tegelstrook heeft een uniek patroon en is daardoor niet van echt hout te onderscheiden. Het mooie is dat keramisch parket in bijna iedere ruimte gelegd kan worden, van woonkamer en keuken tot badkamer. Onze houtlook- en betonlooktegels zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, oplopend van 15 x 60 cm tot 30 x 240 cm. Kom langs in onze showroom in Breda en overtuig uzelf!

Keramisch park_natuurlijke houtkleur_Xander_16.jpg

Snelle levering

Nadat u een keuze heeft gemaakt, spreken wij af wanneer en waar wij de tegels zullen leveren. We zorgen dat dit snel en vakkundig gebeurt. Als een verbouwing onverwachts tegenzit, kunnen wij flexibel hierop inspelen. Wij nemen u graag deze zorg uit handen.

Keramisch park_natuurlijke houtkleur_Xander_17.jpg

Vakkundige plaatsing

U kunt ervoor kiezen om zelf uw tegels te leggen, maar wij kunnen dat ook voor u doen. Wij werken samen met partners, die daarin gespecialiseerd zijn. Dat doen wij al meer dan tien jaar, tot volle tevredenheid.

Keramisch park_natuurlijke houtkleur_Xander_14.jpg

Niets is zo persoonlijk als de aankleding van uw huis.

Wij adviseren u graag over een bijpassende vloer- en wandtegel. Of u nu tegels wilt in de woonkamer of keuken, badkamer of het toilet: wij bieden tegels van de allerbeste kwaliteit tegen een scherpe prijs. U heeft een enorme keus uit een gevarieerd assortiment. Laat u inspireren!