Marokkaanse tegels kopen bij Tegelfloor

Bij Tegelfloor vind je de mooiste Marokkaanse tegels, die overal in huis gelegd of geplaatst kunnen worden. Wij hebben van meerdere merken Marokkaanse tegels en meer dan 75 patronen. Hierdoor zit er altijd wel een patroon bij voor je, zodat je een vloer kunt uitkiezen die helemaal bij jouw woning past. Natuurlijk kun je Marokkaanse tegels ook leggen in je badkamer, toilet of zelfs woonkamer. Wil jij je woning écht uniek maken, dan kan dat met deze tegels! Onze prachtige Marokkaanse tegels kun je komen ervaren in onze showroom waar je van harte welkom bent.

Marokkaanse tegels in de keuken

We hebben het natuurlijk al gehad over Marokkaanse tegels in de hal en de badkamer, maar ze staan ook prachtig in de keuken! Veel keukens zijn helemaal wit en kunnen wel wat kleur gebruiken. Het is natuurlijk lastig om keukenkastjes een andere kleur te geven, maar de muren kunnen ook opgevrolijkt worden, bijvoorbeeld door een prachtige patroontegel. Marokkaanse tegels zijn er in alle kleuren, van zwart en wit tot groen en blauw. Ze staan bijvoorbeeld prachtig als achterwand achter het fornuis in een mooie leefkeuken.

Marokkaanse cementtegels

Hoewel ze een opvallend patroon hebben, passen Marokkaanse cementtegels bij ieder interieur. Of je nu de boel wat levendiger wil maken of een echte eigen stijl wil doorvoeren, met Marokkaanse tegels kan het allemaal. Doordat je zelf kunt kiezen welk patroon je op je tegels wil hebben, ga je altijd naar huis met tegels die helemaal naar jouw wens en smaak zijn. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Breda!