Mozaiek info

Mozaïektegels zijn vaak te vinden in badkamer en toilet, maar ook in de keuken staan ze mooi. Bij Tegelfloor in Breda vindt u naast de vierkante tegeltjes, ook ronde tegeltjes en unieke kiezels, pebbles genoemd. Mozaïek kunt u kiezen in verschillende, soms uitgesproken kleuren. Of combineer eens grote met kleine tegels voor een spannend effect. Creëer zo uw eigen sfeer!

Tegelfloor mozaïek 14.jpg

Mozaïektegels zijn prachtig in de badkamer en het toilet, maar ook in de keuken staan ze mooi. Bij Tegelfloor in Breda vindt u zowel vierkante als ronde tegeltjes én pebbles: unieke kiezels.

Ga voor een unieke beleving

U kunt uitstekend uw eigen sfeer creëren omdat mozaïek verkrijgbaar is in verschillende, soms uitgesproken kleuren. Ook kunt u grote met kleine tegels combineren voor een verrassend effect. Mozaïektegels hoeven zeker niet duur te zijn. Bij Tegelfloor vindt u een ruime keuze, ook in goedkope tegels. Veel uitvoeringen zijn als wandtegel of vloertegel te gebruiken. Bent u op zoek naar iets speciaals of bent u benieuwd welke mozaïektegels het beste passen in uw badkamer, toilet of keuken? Vraag het ons!

DSC_0099_lr.jpg

Snelle levering

Nadat u een keuze heeft gemaakt, spreken wij af wanneer en waar wij de tegels zullen leveren. We zorgen dat dit snel en vakkundig gebeurt. Als een verbouwing onverwachts tegenzit, kunnen wij flexibel hierop inspelen. Wij nemen u graag deze zorg uit handen.

DSC_0100_lr.jpg

Vakkundige plaatsing

U kunt ervoor kiezen om zelf uw tegels te leggen, maar wij kunnen dat ook voor u doen. Wij werken samen met partners, die daarin gespecialiseerd zijn. Dat doen wij al meer dan tien jaar, tot volle tevredenheid.

Tegelfloor mozaïek 7.jpg

Niets is zo persoonlijk als de aankleding van uw huis

Wij adviseren u graag over een bijpassende vloer- en wandtegel. Of u nu tegels wilt in de woonkamer of keuken, badkamer of het toilet: wij bieden tegels van de allerbeste kwaliteit tegen een scherpe prijs. U heeft een enorme keus uit een gevarieerd assortiment. Laat u inspireren!