GA VOOR EEN UNIEKE BELEVING

 Mozaïektegels zijn prachtig in de badkamer en het toilet, maar ook in de keuken staan ze mooi. Bij Tegelfloor in Breda vindt u zowel vierkante als ronde tegeltjes én pebbles: unieke kiezels.

U kunt uitstekend uw eigen sfeer creëren omdat mozaïek verkrijgbaar is in verschillende, soms uitgesproken kleuren. Ook kunt u grote met kleine tegels combineren voor een verrassend effect. Mozaïektegels hoeven zeker niet duur te zijn. Bij Tegelfloor vindt u een ruime keuze, ook in goedkope tegels. Veel uitvoeringen zijn als wandtegel of vloertegel te gebruiken. Bent u op zoek naar iets speciaals of bent u benieuwd welke mozaïektegels het beste passen in uw badkamer, toilet of keuken? Vraag het ons!

mozaiek toilet

Mooie tegels, goede service. We zijn blij met het resultaat.

Mevr Baas

Superzaak voor de meest trendy tegels!

Mevr. Steenland

Erg mooie vloer, duidelijke afspraken, vriendelijke en ongedwongen hulp. Top service!

Dhr. van Stunten

Mooie tegels, goede prijs-kwaliteitverhouding en service is top!!

Mevr. van der Linden

Hele mooie collectie en geweldige service. Gisteren weer aan den lijve ondervonden. Echt naar toe gaan als je op zoek bent naar een mooie vloer en goed geholpen wilt worden.

Mevr. van Doorn, Tilburg

Erg mooie vloer, duidelijke afspraken, vriendelijke en ongedwongen hulp. Top service!

Dhr. van Stunten
mozaiek badkamer

Snelle levering

Nadat u een keuze heeft gemaakt, spreken wij af wanneer en waar wij de tegels zullen leveren. We zorgen dat dit snel en vakkundig gebeurt. Als een verbouwing onverwachts tegenzit, kunnen wij flexibel hierop inspelen. Wij nemen u graag deze zorg uit handen.

mozaiek pebbles badkamer

Vakkundige plaatsing

U kunt ervoor kiezen om zelf uw tegels te leggen, maar wij kunnen dat ook voor u doen. Wij werken samen met partners, die daarin gespecialiseerd zijn. Dat doen wij al meer dan tien jaar, tot volle tevredenheid.

ONZE
SERVICE

Met persoonlijke aandacht voor uw wensen adviseren wij over de mooiste tegels. Wij creëren prachtige vloeren en wanden, leveren snel de tegels en zorgen voor deskundige plaatsing.

Niets is zo persoonlijk als de aankleding van uw huis. 

Wij adviseren u graag over een bijpassende vloer- en wandtegel. Of u nu tegels wilt in de woonkamer of keuken, badkamer of het toilet: wij bieden tegels van de allerbeste kwaliteit tegen een scherpe prijs. U heeft een enorme keus uit een gevarieerd assortiment. Laat u inspireren!

mozaiek wandtegels badkamer
mozaiek toilet