Blog

Tegelfloor

Blog

Lees hier ons laatste nieuws en blogs

 • tegel-100x100.jpg

  Een grote collectie aan tegels 100x100 bij Tegelfloor

  Bij Tegelfloor hebben we een uitgebreid assortiment aan vloertegels in diverse maten, kleuren en prijsklassen. Een van onze populaire maten zijn de 100x100 tegels. Deze grote tegels zijn ideaal voor grotere oppervlakten en geven een moderne uitstraling aan elke ruimte. Of je nu een woonkamer, keuken, badkamer of zelfs een kantoor wilt betegelen, bij Tegelfloor vind je gegarandeerd de perfecte vloertegel.

 • grote Italiaanse keramische vloertegels17.jpg

  Nog op zoek naar iemand om uw keramische tegels te plaatsen? Een goede vloerder vinden kan een hele uitdaging zijn. Bij TegelFloor bieden we u daarom een professioneel netwerk aan vloerders die onze producten door en door kennen en voor een perfect afgewerkt resultaat zorgen. In uw stijl! Heeft u zelf al een vloerder gevonden? Laat hem gerust langskomen in onze showroom.

 • Travertin-vloertegel-breda-1.png

  Travertin tegels van Tegelfloor

  Bent u op zoek naar een prachtige en duurzame travertin vloer met een natuurlijke uitstraling? Dan zijn keramische travertin vloertegels de perfecte keuze voor u. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over keramische travertin tegels en hoe u ze kunt integreren in uw eigen woning of project. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of laat u inspireren in onze showroom.

 • news2.png

  Op zoek naar keramische tegels van uitzonderlijke kwaliteit? Wij kunnen u daarbij helpen! Onze Tegel Experts staan u bij en ontzorgen u tijdens het hele tegelproces. Ontdek in deze blog waar onze Experts voor staan en wat precies hun meerwaarde is.

Laat u inspireren en bezoek onze showroom

Laat u inspireren en bezoek onze showroom

Wij voorzien u graag van de nodige ideeën, denken graag met u mee en beantwoorden al uw vragen. Alles voor de beste keuze.