Blog

Tegelfloor

Blog

Lees hier ons laatste nieuws en blogs

 • imposante Spaanse vloertegel1.jpg

  Een uitgebreid assortiment tegels van 120x120 bij Tegelfloor

  Bij Tegelfloor bieden we een diverse collectie vloertegels aan in verschillende maten, kleuren en prijsklassen. Daaronder vallen ook onze grote tegels van formaat 120x120. Deze grote tegels zijn ideaal voor grote ruimtes en brengen een ruimtelijke uitstraling. U kunt deze tegels in verschillende ruimtes leggen, zoals de woonkamer, keuken, badkamer of zelfs een kantoor. Vind uw ideale grote tegels op onze website of in onze showroom in Breda!

 • SOTTOCER-BLOCK-White-76x302-Brasserie-Delft.jpg

  Ontdek de creatieve toepassingen van visgraat tegels bij Tegelfloor in Breda

  Op zoek naar een manier om uw ruimte echt te laten stralen? Dat kan met visgraat tegels! Bij Tegelfloor in Breda vindt u keramische visgraat tegels voor iedere situatie. Zo bestaat ons assortiment uit tegels met een grote variatie aan kleuren en afmetingen voor zowel de vloer als de wand. Benieuwd waarom visgraat tegels zo populair zijn? Lees dan gauw verder!

 • tegel-100x100.jpg

  Een grote collectie aan tegels 100x100 bij Tegelfloor

  Bij Tegelfloor hebben we een uitgebreid assortiment aan vloertegels in diverse maten, kleuren en prijsklassen. Een van onze populaire maten zijn de 100x100 tegels. Deze grote tegels zijn ideaal voor grotere oppervlakten en geven een moderne uitstraling aan elke ruimte. Of je nu een woonkamer, keuken, badkamer of zelfs een kantoor wilt betegelen, bij Tegelfloor vind je gegarandeerd de perfecte vloertegel.

 • Travertin-vloertegel-breda-1.png

  Travertin tegels van Tegelfloor

  Bent u op zoek naar een prachtige en duurzame travertin vloer met een natuurlijke uitstraling? Dan zijn keramische travertin vloertegels de perfecte keuze voor u. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over keramische travertin tegels en hoe u ze kunt integreren in uw eigen woning of project. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of laat u inspireren in onze showroom.

Laat u inspireren en bezoek onze showroom

Laat u inspireren en bezoek onze showroom

Wij voorzien u graag van de nodige ideeën, denken graag met u mee en beantwoorden al uw vragen. Alles voor de beste keuze.