GEEN ONDERHOUD NODIG

U kunt bij Tegelfloor terecht voor verschillende keramische tegels. In allerlei kleuren en maten.

In ons assortiment vindt u keramische patroontegels met maar liefst meer dan 50 verschillende patronen. Tegelfloor heeft alleen maar keramische patroontegels. Die hebben geen onderhoud nodig zoals cementtegels. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor keuken, badkamer, toiletten en natuurlijk de gang. Wij staan voor u klaar in onze showroom in Breda.

patroontegels gang

Goed en enthousiast advies! Wij kunnen Tegelfloor van harte aanbevelen!

Mevr. de Jong, Oosterhout

Mooie en trendy tegels gecombineerd met top service!

Dhr. van Jole, Middelburg

Erg mooie vloer, duidelijke afspraken, vriendelijke en ongedwongen hulp. Top service!

Dhr. van Stunten

Hele mooie collectie en geweldige service. Gisteren weer aan den lijve ondervonden. Echt naar toe gaan als je op zoek bent naar een mooie vloer en goed geholpen wilt worden.

Mevr. van Doorn, Tilburg

Mooie tegels, goede service. We zijn blij met het resultaat.

Mevr Baas
patroontegels badkamer

Snelle levering

Nadat u een keuze heeft gemaakt, spreken wij af wanneer en waar wij de tegels zullen leveren. We zorgen dat dit snel en vakkundig gebeurt. Als een verbouwing onverwachts tegenzit, kunnen wij flexibel hierop inspelen. Wij nemen u graag deze zorg uit handen.

patroontegels gang

Vakkundige plaatsing

U kunt ervoor kiezen om zelf uw tegels te leggen, maar wij kunnen dat ook voor u doen. Wij werken samen met partners, die daarin gespecialiseerd zijn. Dat doen wij al meer dan tien jaar, tot volle tevredenheid.

ONZE
SERVICE

Met persoonlijke aandacht voor uw wensen adviseren wij over de mooiste tegels. Wij creëren prachtige vloeren en wanden, leveren snel de tegels en zorgen voor deskundige plaatsing.

Niets is zo persoonlijk als de aankleding van uw huis. 

Wij adviseren u graag over een bijpassende vloer- en wandtegel. Of u nu tegels wilt in de woonkamer of keuken, badkamer of het toilet: wij bieden tegels van de allerbeste kwaliteit tegen een scherpe prijs. U heeft een enorme keus uit een gevarieerd assortiment. Laat u inspireren!

patroontegels gang
patroontegels gang