Project Description

Binnenkijken bij… Guy en Rowan

In de prachtig verbouwde boerderij van Guy en Rowan in Etten-Leur ligt keramisch parket in visgraat op de gehele benedenverdieping. ‘De vloer heeft een warme stijlvolle uitstraling. Precies de tegelvloer die we in gedachten hadden: we zijn er blij mee!’

Rowan en Guy zochten een specifieke visgraatvloer van keramische tegels, die gelegd zou kunnen worden in band en bies, een strook om de visgraatvloer heen, met zo min mogelijk snijverlies. ‘We kwamen bij Tegelfloor uit. Angelo adviseerde ons goed. We vertelden dat we een oude woonboerderij uit 1880 hebben. Hij wist precies wat bij ons en ons huis zou passen: een tegel in naturel eiken met een vlam erin. Het keramisch parket is sfeervol en heeft een warme uitstraling. Zeker als het licht erop valt, is het net echt hout. Het parket sluit bovendien goed aan bij de 90×90 tegels met betonlook in de badkamer en suite’, vertelt Guy.

Perfect patroon
De keramische vloer ligt op de gehele begane grond: de hal, keuken, bijkeuken, toilet, woonkamer en drie slaapkamers. ‘Het patroon is vanuit de hal doorgelegd naar alle ruimtes. Daar is heel wat denk- en meetwerk aan vooraf gegaan. Het keramisch parket loopt nu in een vloeiende beweging van de hal naar de andere kant van de woning. Speciale laserslijpers zijn eraan te pas gekomen om het keramisch parket perfect uit te leggen. Zelfs de stopcontacten zijn opgenomen in het visgraatmotief. Drie personen zijn twee weken bezig geweest om de vloer te leggen. Het resultaat mag er zijn: een prachtige keramische vloer die optisch heel ruimtelijk is. We genieten dagelijks van onze prachtige keramische visgraatvloer van Tegelfloor’, aldus Guy.

Contact

    Controle: 12 + vier =