Project

Niels en Lizette

Keramische travertin vloer in een moderne huis

  • Plaats Teteringen
  • Category tegel Vloertegels
  • Product Italtiles Stone Rise
  • Formaat 100x100
  • Prijs € 64,50 p/m2

Design brief

Vanwege scheuren in hun gietfloer waren Niels en Lizette op zoek naar een nieuwe vloer. Ze hebben uiteindelijk gekozen voor een warme keramische travertin vloer die hun moderne interieur perfect complementeert. Deze vloer ligt over hun gehele benedenverdieping in Teteringen.


Ze wilden graag een tegelvloer als duurzame en stijlvolle vervanging voor hun beschadigde gietfloer. Zo begon de zoektocht naar de juiste kleur, grootte en soort tegels. Via een tip van hun interieuradviseur zijn ze uitgekomen bij Tegelfloor, waar zij verder werden geholpen door Angelo met advies op maat.
 

100x100-tegels-teteringen_2 new
100x100-tegels-teteringen_3 new
100x100-tegels-teteringen_4 new
100x100-tegels-teteringen_4 new 100x100-tegels-teteringen_4 new

Thuisbezorging van tegelstalen

“Wat ik fijn vond was dat Angelo van Tegelfoor direct aangaf dat we verschillende tegels mee naar huis mochten nemen”, zei Lizette. “De grote tegels pasten niet bij ons in de auto, dus Angelo heeft ze zelf bij ons in Teteringen afgeleverd. Op deze manier konden we de tegels beter beoordelen. Je ziet ze thuis toch in een ander licht en je kunt zo direct zien hoe het staat bij de rest van het interieur.” Omdat ze nog niet van tevoren wisten wat voor soort tegels ze wilden hebben, was deze manier van werken extra fijn.

Travertin tegels voor een warme look

Niels en Lizette hebben een licht huis met een modern interieur. “Door de combinatie van onze oude grijze gietvloer en de strakke look van het huis, werd de sfeer iets te industrieel. We wilden daarom met onze nieuwe vloer wat meer warmte creëren,” legt Lizette uit. Om deze reden heeft het stel gekozen voor grote travertin tegels van 100x100 cm. “Deze tegels zijn modern, maar er zit ook een gelige ondertoon en een mooi reliëf in. Dat zorgt samen voor een natuurlijke uitstraling en maakt het geheel een stuk speelser en warmer.”

Service van A tot Z

Vooral het feit dat Angelo een complete service aanbood, werd als erg prettig ervaren. “Hij heeft ervoor gezorgd dat zijn vaste tegelzetters de tegels kwamen leggen. Daarnaast bleef hij onze enige contactpersoon. Dat maakte het schakelen een stuk makkelijker. Hij regelde dat we nooit van het kastje naar de muur werden gestuurd en dat alle afspraken netjes zijn nagekomen.” De service van Tegelfloor ging volgens Lizette zelfs nog een stapje verder: “Er was op een gegeven moment een tegel geknapt. Binnen de kortste keren was deze tegel eruit gehaald en vervangen door een nieuwe tegel. Ze namen echt hun verantwoordelijkheid en we zijn erg tevreden over het hele proces!”

 

100x100-tegels-teteringen_4 new
100x100-tegels-teteringen_4 new
100x100-tegels-teteringen_4 new

Vraag informatie aan over de tegels voor uw project