Loading...

Visgraat tegels

Visgraat tegels2018-11-27T09:58:43+00:00

Houtlook tegels: de perfecte tegels voor een visgraat patroon

Wanneer men kiest voor een visgraatmotief in huis, dan wordt er vaak gekozen voor hout. Toch wordt er steed meer gekozen voor houtlook tegels in visgraat te leggen. Keramisch parket met houtlook heeft veel voordelen: het ideaal is voor vloerverwarming, makkelijk in onderhoud en heel simpel om houtlook tegels in visgraat schoon te houden. Keramisch parket is ideaal  waardoor het makkelijk is om met deze tegels een visgraatmotief te leggen.

Visgraat tegels in de keuken of badkamer

De meest voorkomende plek voor tegels in visgraatmotief is zeker de woonkamer. Het zorgt daar namelijk voor een unieke uitstraling waardoor u vrijwel geen opvallende meubels meer nodig hebt. Echter is het ook erg leuk om voor visgraat tegels in de keuken te kiezen! Vaak zijn de tegels in de keuken op een normale manier gelegd, maar door de tegels in een visgraatmotief te leggen, geeft u toch een boost aan de keuken. Dat geldt ook voor visgraat tegels in de badkamer. Daarnaast is het ook mogelijk om dit motief op de wand aan te brengen!

Erg mooie vloer, duidelijke afspraken, vriendelijke en ongedwongen hulp. Top service!

Dhr. van Stunten

Mooie tegels, goede prijs-kwaliteitverhouding en service is top!!

Mevr. van der Linden

Hele mooie collectie en geweldige service. Gisteren weer aan den lijve ondervonden. Echt naar toe gaan als je op zoek bent naar een mooie vloer en goed geholpen wilt worden.

Mevr. van Doorn, Tilburg

Superzaak voor de meest trendy tegels!

Mevr. Steenland

Mooie tegels, goede service. We zijn blij met het resultaat.

Mevr Baas

Het leggen van tegels in een visgraatmotief

Tegelen in een visgraatmotief lijkt misschien lastig, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Het is een andere manier van tegelen, wat wellicht af kan schrikken. Toch werkt het grotendeels hetzelfde als het leggen van tegels in een recht motief. Bij het leggen van tegels in een visgraatmotief is het echter wel aan te raden om in het midden van de vloer of wand te beginnen. Zo eindigt u namelijk aan de zijkant met gelijke delen. Voordat u begint met het leggen van de tegels, meet u het midden van de kamer op en spant u een lijn die ervoor zorgt dat de eerste rij tegels die u legt, strak blijft.

Kom langs in onze showroom

Wilt u graag eens onze tegels komen bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. De juiste tegel kunt u namelijk pas kiezen wanneer u ze in het echt gezien hebt! Wij adviseren u hier ook graag voor de juiste tegels om in een visgraatmotief te leggen. De koffie staat voor u klaar!