Houtlook tegels: de perfecte tegels voor een visgraat patroon

Wanneer men kiest voor een visgraatmotief in huis, dan wordt er vaak gekozen voor hout. Toch wordt er steed meer gekozen voor houtlook tegels in visgraat te leggen. Keramisch parket met houtlook heeft veel voordelen: het ideaal is voor vloerverwarming, makkelijk in onderhoud en heel simpel om houtlook tegels in visgraat schoon te houden. Al onze visgraat tegels zijn gerectificeerd (gezaagd) zodoende kunnen ze met een minimale voeg gelegd worden. De maten die wij het meest leggen zijn: 15×60, 15×90 en 20×80. Levering en plaatsing door heel Nederland!

Visgraat tegels in de keuken of badkamer

De meest voorkomende plek voor tegels in visgraatmotief is zeker de woonkamer. Het zorgt daar namelijk voor een unieke uitstraling waardoor u vrijwel geen opvallende meubels meer nodig hebt. Echter is het ook erg leuk om voor visgraat tegels in de keuken te kiezen! Vaak zijn de tegels in de keuken op een normale manier gelegd, maar door de tegels in een visgraatmotief te leggen, geeft u toch een boost aan de keuken. Dat geldt ook voor visgraat tegels in de badkamer. Daarnaast is het ook mogelijk om dit motief op de wand aan te brengen!

Erg mooie vloer, duidelijke afspraken, vriendelijke en ongedwongen hulp. Top service!

Dhr. van Stunten

Mooie tegels, goede prijs-kwaliteitverhouding en service is top!!

Mevr. van der Linden

Hele mooie collectie en geweldige service. Gisteren weer aan den lijve ondervonden. Echt naar toe gaan als je op zoek bent naar een mooie vloer en goed geholpen wilt worden.

Mevr. van Doorn, Tilburg

Superzaak voor de meest trendy tegels!

Mevr. Steenland

Mooie tegels, goede service. We zijn blij met het resultaat.

Mevr Baas

Kom langs in onze showroom

Wilt u graag eens onze tegels komen bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. De juiste tegel kunt u namelijk pas kiezen wanneer u ze in het echt gezien hebt! Wij adviseren u hier ook graag voor de juiste tegels om in een visgraatmotief te leggen. De koffie staat voor u klaar!