Keramisch parket

Wie graag een houten vloer wil én het gemak van een tegel in zijn woning in Dongen, kiest voor keramisch parket van Tegelfloor. Bij ons vindt u keramisch parket in verschillende soorten tegen de scherpste prijs. Keramisch parket heeft de warme uitstraling van hout en is niet van echt hout te onderscheiden. De houtlook wordt versterkt doordat iedere tegelstrook een uniek patroon heeft. Bovendien is keramisch parket onderhoudsvrij. Geen schuren, lakken of oliën, zoals bij een hardhouten vloer. Een perfect idee voor uw woning, winkel, kantoor of andere ruimte in Dongen. En… een ideale optie als u vloerverwarming in uw woning wilt. Wij geven u graag advies. U bent welkom in onze showroom in Breda

ASSORTIMENT KERAMISCH PARKET
keramisch parket visgraat
patroontegels gang

Patroontegels

Voor een verrassend interieur in uw woning in Dongen kiest u voor patroontegels van Tegelfloor. In onze showroom in Breda vindt u een ruime collectie unieke en bijzondere patroontegels. Tegelfloor heeft meer dan 50 verschillende patronen, in allerlei kleuren en maten. Heeft u een modern, klassiek, landelijk, robuust of industrieel interieur? Tegelfloor heeft voor ieder interieur een geschikte patroontegel. Onze patroontegels zijn keramisch en zijn om die reden onderhoudsvrij. Ze passen onder andere uitstekend in de hal, keuken, het toilet en de badkamer van uw woning in Dongen. Kom naar onze showroom en laat u inspireren door deze fraaie blikvangers.

ASSORTIMENT PATROONTEGELS

Erg mooie vloer, duidelijke afspraken, vriendelijke en ongedwongen hulp. Top service!

Dhr. van Stunten

Mooie tegels, goede prijs-kwaliteitverhouding en service is top!!

Mevr. van der Linden

Hele mooie collectie en geweldige service. Gisteren weer aan den lijve ondervonden. Echt naar toe gaan als je op zoek bent naar een mooie vloer en goed geholpen wilt worden.

Mevr. van Doorn, Tilburg

Mooie tegels, goede service. We zijn blij met het resultaat.

Mevr Baas

Superzaak voor de meest trendy tegels!

Mevr. Steenland

Mozaiektegels

De sfeer in uw huis in Dongen creëert u zelf met unieke mozaïektegels van Tegelfloor. U kunt kiezen voor een spannend effect door mozaïek te combineren met andere tegels, of voor een wellness uitstraling in bijvoorbeeld uw badkamer. Bij Tegelfloor treft u verschillende mozaïektegels aan in vele kleuren; soms heel uitgesproken, soms heel rustig in ton sur ton. In ons uitgebreide assortiment vindt u vierkante en ronde tegeltjes, maar ook kiezels, de zogeheten pebbles. Overtuig uzelf van ons verrassende aanbod! Onze showroom in Breda is niet ver van Dongen. Wij adviseren u graag onder het genot van een kopje koffie.

ASSORTIMENT MOZAIEK
vloertegels berkel enschot
mozaiek waspik

Wandtegels

Voor de mooiste wandtegels in uw woning in Dongen kunt u uitstekend terecht bij Tegelfloor. Wij hebben een uitgebreide collectie wandtegels voor een scherpe prijs. Deze prachtige wandtegels zorgen voor een stijlvolle aankleding van uw keuken, hal, badkamer of toilet. Ze zijn van de hoogste kwaliteit en beschikbaar in vele soorten, maten en kleuren. Wilt u een landelijke uitstraling of liever een strak moderne look? Wij adviseren u graag over een passende wandtegel. Kom vrijblijvend naar onze showroom in Breda. Wilt u de wandtegels gelegd en geleverd hebben in Dongen? Dan zorgen wij voor een vakkundige plaatsing. Bij ons staat ú centraal.

ASSORTIMENT WANDTEGELS