MOOI EN NIET DUUR

De keus is enorm. U kunt voor ieder interieur en iedere ruimte een tegel uitzoeken. Wij zorgen voor scherpe en eerlijke prijzen. Zo kan iedereen genieten van een mooie vloer.

Onze vloertegels zijn allemaal van keramiek en daardoor makkelijk in onderhoud. U kunt kiezen uit keramische tegels die lijken op hardsteen, marmer, leisteen, betonlook of houtlook in diverse maten. Onze Italiaanse tegels zijn niet alleen mooi, maar ook van uitstekende kwaliteit. Ze worden op hoge temperatuur gebakken. Daardoor zijn ze waterdicht en nemen geen vuil op. Ze zijn bestand tegen invloeden van buitenaf, veilig, milieuvriendelijk en kleurvast. Ideaal voor in en rond het huis!

vloertegels 80x80

Superzaak voor de meest trendy tegels!

Mevr. Steenland

Mooie tegels, goede prijs-kwaliteitverhouding en service is top!!

Mevr. van der Linden

Hele mooie collectie en geweldige service. Gisteren weer aan den lijve ondervonden. Echt naar toe gaan als je op zoek bent naar een mooie vloer en goed geholpen wilt worden.

Mevr. van Doorn, Tilburg

Mooie tegels, goede service. We zijn blij met het resultaat

Mevr Baas

Erg mooie vloer, duidelijke afspraken, vriendelijke en ongedwongen hulp. Top service!

Dhr. van Stunten
vloertegels 90x90

Snelle levering

Nadat u een keuze heeft gemaakt, spreken wij af wanneer en waar wij de tegels zullen leveren. We zorgen dat dit snel en vakkundig gebeurt. Als een verbouwing onverwachts tegenzit, kunnen wij flexibel hierop inspelen. Wij nemen u graag deze zorg uit handen.

vloertegels badkamer

Vakkundige plaatsing

U kunt ervoor kiezen om zelf uw tegels te leggen, maar wij kunnen dat ook voor u doen. Wij werken samen met partners, die daarin gespecialiseerd zijn. Dat doen wij al meer dan tien jaar, tot volle tevredenheid.

PASSIE
EN VISIE

In ons werk komen visie en passie samen: wij zetten alles op alles om u een prachtige, duurzame tegelvloer te leveren, waar u jarenlang plezier van heeft.

Niets is zo persoonlijk als de aankleding van uw huis. 

Wij adviseren u graag over een bijpassende vloer- en wandtegel. Of u nu tegels wilt in de woonkamer of keuken, badkamer of het toilet: wij bieden tegels van de allerbeste kwaliteit tegen een scherpe prijs. U heeft een enorme keus uit een gevarieerd assortiment. Laat u inspireren!

vloertegels
voertegels toilet