Wandtegels info

Subtiele afwerking of speelse combinatie

De mooiste én meest bijzondere wandtegels vind je bij Tegelfloor. Ze zijn van de allerbeste kwaliteit en toch voor iedereen betaalbaar. Je treft ze in diverse soorten, maten en kleuren, waaronder prachtige handgevormde tegeltjes. Voor een subtiele afwerking of speelse combinatie met bijvoorbeeld patroontegels. Laat je verrassen!

Indrukwekkende keramische tegels13.jpg

Uniek in ons assortiment zijn handgevormde tegeltjes. Ze zijn origineel en karaktervol.

Handgevormde tegels

Met handgevormde (geglazuurde) tegels in huis creëert u een sfeervolle uitstraling. Ze passen niet alleen perfect in een landelijk interieur, maar ook in een modern of industrieel interieur. Kies voor een verfijnde toepassing of maak speelse combinaties, bijvoorbeeld met patroontegels. Welke wandtegel u ook kiest: u kiest altijd voor kwaliteit en een perfecte afwerking van uw interieur.

DSC_0100_lr.jpg

Niets is zo persoonlijk als de aankleding van uw huis

 

Wij adviseren u graag over een bijpassende vloer- en wandtegel. Of u nu tegels wilt in de woonkamer of keuken, badkamer of het toilet: wij bieden tegels van de allerbeste kwaliteit tegen een scherpe prijs. U heeft een enorme keus uit een gevarieerd assortiment. Laat u inspireren!

Tegelfloor mozaïek 7.jpg

Snelle levering

Nadat u een keuze heeft gemaakt, spreken wij af wanneer en waar wij de tegels zullen leveren. We zorgen dat dit snel en vakkundig gebeurt. Als een verbouwing onverwachts tegenzit, kunnen wij flexibel hierop inspelen. Wij nemen u graag deze zorg uit handen.

Keramisch parket met warme uistraling_Veldhoven_01.jpg

Vakkundige plaatsing

U kunt ervoor kiezen om zelf uw tegels te leggen, maar wij kunnen dat ook voor u doen. Wij werken samen met partners, die daarin gespecialiseerd zijn. Dat doen wij al meer dan tien jaar, tot volle tevredenheid.

Een greep uit ons assortiment

  • Momenteel zijn er geen items aanwezig.
Laat u inspireren en bezoek onze showroom

Laat u inspireren en bezoek onze showroom

Wij voorzien u graag van de nodige ideeën, denken graag met u mee en beantwoorden al uw vragen. Alles voor de beste keuze.