HANDGEVORMDE TEGELS

Uniek in ons assortiment zijn handgevormde tegeltjes.
Ze zijn origineel en karaktervol.

Met handgevormde (geglazuurde) tegels in huis creëert u een sfeervolle uitstraling. Ze passen niet alleen perfect in een landelijk interieur, maar ook in een modern of industrieel interieur. Kies voor een verfijnde toepassing of maak speelse combinaties, bijvoorbeeld met patroontegels. Welke wandtegel u ook kiest: u kiest altijd voor kwaliteit en een perfecte afwerking van uw interieur.

Zeer uitgebreid assortiment, prachtige tegels en perfecte services. We werden goed geadviseerd en zijn nu heel blij met het eindresultaat. Bedankt!!

Mevr. Hagen

Wij hebben onze ervaring met Tegelfloor als zeer prettig ervaren. Drie belangrijke pijlers heeft Tegelfloor meer dan op orde. Prijs, kwaliteit & service.

Dhr van der Stelt

Snelle levering

Nadat u een keuze heeft gemaakt, spreken wij af wanneer en waar wij de tegels zullen leveren. We zorgen dat dit snel en vakkundig gebeurt. Als een verbouwing onverwachts tegenzit, kunnen wij flexibel hierop inspelen. Wij nemen u graag deze zorg uit handen.

Vakkundige plaatsing

U kunt ervoor kiezen om zelf uw tegels te leggen, maar wij kunnen dat ook voor u doen. Wij werken samen met partners, die daarin gespecialiseerd zijn. Dat doen wij al meer dan tien jaar, tot volle tevredenheid.

PASSIE
EN VISIE

In ons werk komen visie en passie samen: wij zetten alles op alles om u een prachtige, duurzame tegelvloer te leveren, waar u jarenlang plezier van heeft.

Niets is zo persoonlijk als de aankleding van uw huis. 

Wij adviseren u graag over een bijpassende vloer- en wandtegel. Of u nu tegels wilt in de woonkamer of keuken, badkamer of het toilet: wij bieden tegels van de allerbeste kwaliteit tegen een scherpe prijs. U heeft een enorme keus uit een gevarieerd assortiment. Laat u inspireren!