Tegelfloor

Tegelfloor is een klein bedrijf waar service en persoonlijke aandacht erg belangrijk is. Door jarenlange ervaring en het bezoeken van vele beurzen, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de tegelbranche. Tegelfloor is gespecialiseerd in grootformaat tegels, keramisch parket en visgraattegelvloeren. Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment keramische patroontegels, mozaïek en kleine wandtegels. Voor ieder interieur, stijl en budget vindt u bij ons de gewenste vloer- of wandtegel. 

Logo-Tegelfloor.png

Van tegelkeuze tot deskundige plaatsing

Wilt u ontzorgt worden dan kunt u bij Tegelfloor kiezen om de tegels te laten plaatsen door een deskundig tegelzettersbedrijf. Tegelfloor werkt al jarenlang samen met enkele vaste ervaren tegelzettersbedrijven. Vraagt u bij ons een offerte aan dan kunnen wij een totaalprijs aanbieden van de gekozen tegels inclusief plaatsing en benodigde materialen.  Na akkoord verzorgt Tegelfloor in overleg met u de bestelling, moment van levering en de planning van de plaatsing. Hierdoor heeft u maar één contactpersoon voordat de vloer geplaatst wordt. 

 

Loop gerust binnen | U bent van harte welkom | Een afspraak maken is niet nodig 

 

Schermafbeelding 2022-06-08 om 19.39.35.png

Passie en Visie

“Tegels verkopen is mijn passie. Voordat ik mijn eigen tegelzaak opende heb ik vele jaren in een tegelzaak gewerkt. Hierdoor is mijn interesse in tegels ontstaan. Inmiddels weet ik door kennis en ervaring welke tegel het beste is voor een gevraagde toepassing. Vanwege de steeds terugkerende wens naar weinig onderhoud en een lange levensduur heb ik bewust gekozen om keramische tegels te verkopen. Door de vooruitstrevende techniek die de tegelfabrieken op dit moment hebben vindt u keramische tegels in allerlei structuren en looks: houtlook tegels, keramisch marmer, betonlook tegels, keramische parket in visgraat, natuursteenlook tegels en keramische patroontegels. Al deze varianten vindt u in onze ruime en overzichtige showroom in Breda." Tegelfloor – Angelo

 • MicrosoftTeams-image (50).png

  IslaTiles

 • MicrosoftTeams-image (48).png

  CasaGress

 • MicrosoftTeams-image (49).png

  Casacin

 • BellTiles_correct.png

  BellTiles

Laat u inspireren en bezoek onze showroom

Laat u inspireren en bezoek onze showroom

Wij voorzien u graag van de nodige ideeën, denken graag met u mee en beantwoorden al uw vragen. Alles voor de beste keuze.